Panna Cotta

Misja Tereski
Panna Cotta

http://img148.imageshack.us/img148/8184/obrazek40335.jpg

PANNA COTTA JOGURTOWO KAWOWO CZEKOLADOWA Z MIGDAŁAMI

składniki:
- 400ml jogurtu greckiego
- 100ml kremówki
- 5 łyżek mocnego, słodkiego naparu z kawy
- 100g mlecznej czekolady z migdałami
- 1 łyżeczka żelatyny

Jogurt z kremówk± podgrzać, wlać kawę i wsypać połaman± czekoladę. Mieszać aż się rozpu¶ci. Jak cało¶ć się zagotuje, zdj±ć z ognia i wmieszać rozpuszczon± żelatynę. Przelać do filiżanek i wstawić na kilka godzin do lodówki. Przed podaniem wstawić filiżankę do ciepłej wody, po czym przełożyć deser na talerzyk.

¬ródło:zpierwszegotloczenia.pl

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • lalalu.xlx.pl
  • Menu
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Misja Tereski