wakacyjny kociolek

Misja Tereski
Sk³adniki

* 40dkg fasolki szparagowej,50dkg karkowki lub schabu,3cebule,30dkg marchewki,60dkg ziemniakow,40dkg bobu, 3lyzki oleju,1litr bulionu(moze byc z kostki)1 peczek natki,sol,pieprz

Opis przygotowania

Fasolke pokroj na polowki,mieso pokroj w kostke,marchewke w talarki,ziemniaki pokroj w duza kostke.W garku na oleju mocno podsmaz mieso i cebule(pokrojona grubo)doloz ziemniaki smaz.Na koniec podlej bulionem, gotuj ok.15 minut.W osobnym garnku gotuj 15 minut fasole i bob,odcedz przelej zimna woda,wloz do zupy na 5 minut,przypraw
zype sola,pieprzem,podawj posypana natka

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • lalalu.xlx.pl
  • Menu
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Misja Tereski