ďťż

Kotleciki jagnięce

Misja Tereski
http://images45.fotosik.pl/46/c3f4b80919316a11.png

Składniki:

1 puszka Fasolki Szparagowej Zielonej z Marchewką w Słupkach Bonduelle
500 g jagnięciny
6 gałązek tymianku
3 ząbki czosnku pokrojone w plasterki
6 łyżek oliwy
Sól
Pieprz
Olej do smażenia

Sposób przygotowania:

Mięso dokładnie umyć i skropić sokiem z cytryny. Na patelni rozgrzać olej i mocno zrumienić kotleciki z dwóch stron. Dodać tymianek i czosnek. Wstawić do piekarnika i piec w temp. 180 C. Czas pieczenia zależy od tego, jak mięso doszło w czasie smażenia. Dodać fasolkę z marchewką.

Przygotowanie: 40 min. Ilość porcji: 3 porcje

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • lalalu.xlx.pl
  • Menu
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Misja Tereski